مانند همه پدیده ها در مورد بیهوشی هم تصورات غلطی در بین افراد جامعه وجود دارد که منحصر به قشر خاصی نیست و در بین تمام افراد جامعه دیده می شود.
در مورد خطر بیهوشی باید گفت که در افراد سالم و بدون بیماری زمینه ای مانند مشکلات قلبی، کبدی، مغزی، کلیوی و یا حساسیت به مواد و داروهای مختلف (که شامل اکثریت جامعه می شود) امکان بروز عوارض و مشکلات بدنبال بیهوشی بسیار نادر است و مشکلات ایجاد شده بدنبال جراحی در این افراد مربوط به مسائل و مشکلات ناشی از بیماری منجر به جراحی و یا خود جراحی می باشد و مربوط به بیهوشی نمی باشد.
در کسانیکه دچار مشکلات و بیماری های مختلف می باشند نیز، چنانچه قبل از انجام بیهوشی در مورد این مسائل اطلاع رسانی دقیق به متخصص بیهوشی شود، با انتخاب داروهای مناسب و کنترل دقیق امکان بروز عوارض ناشی از بیهوشی به میزان بسیار کمی کاهش می یابد.
هیچ مطالعه ای مسئله کاهش حافظه بدنبال بیهوشی را اثبات نکرده و این مشکل بیشتر از سوی بانوانی که جهت سزارین بیهوش شده اند بیان می شود. در این مورد باید گفت که مسئله کاهش حافظه نیست بلکه به دلیل توجه زیاد مادر به نوزاد تازه متولد شده توجه وی نسبت به مسائل دیگر که گاهی مهم نیز می باشند کمتر شده و این تصور غلط که دچار فراموشی شده اند ایجاد می شود.
در مورد افراد دیگر نیز مسائل و مشکلات ناشی از جراحی می تواند زندگی بیمار را تحت الشعاع قرار داده و توهم فراموشی را ایجاد کند.
در عمل ها جراحی طولانی (بیش از سه ساعت) یکی از وظایف پرسنل بیهوشی جابجا کردن نقاط تحت فشار بدن بیمار مثل سر، صورت (چنانچه بیمار به شکم خوابیده باشد )، بینی و … است. چنانچه این کار صورت نگیرد بعلت کاهش خون رسانی به آن قسمت احتمال نکروز (از بین رفتن) پوستی و ریزش موهای آن ناحیه وجود دارد. اما این تصور که بیهوشی موجب ریزش موها می شود درست نبوده و در صورت رعایت موارد لازم این اتفاق صورت نمیگیرد.